Publicering av nya hemsidan och webbutiken

Äntligen!
Då var vi igång igen efter semesteruppehållet! Men vi har inte legat på latsidan under sommaren. Vi har bytt bokföring och faktureringssystem vilket har påverkat en del kunder, då de har fått väntat på sin faktura. Hemsidan har uppdaterats och intregerats med bokföringssytemet, vilket kommer förhoppningsvis innebära att både leveranser och betalningar kommer gå snabbare och enklare.

Vi har även under sommaren letat efter nya leverantörer och produkter som vi tror ni kunder kommer ha glädje av vid högtider och särskilda tillfällen.

Hemsidan och webbutiken har fått en ny layout och en bättre sökmotor. Informationen är fortfarande den samma men förhoppningsvis så gillarna ni den här presentationen bättre. En bättre sökmotor som vi tror kommer underlätta för er kunder att hitta det ni söker. Alla våra produkter är inte upplagda än men vi jobbar på det och kommer uppdatera hemsidan och webbutiken fortlöpande.

Vi tar emot monteringsarbeten, igen efter semesteruppehållet. Dock är leveranstiden ganska lång så var ute i god tid. Vi kommer försöka hantera det höga trycket genom att ni kunder kontaktar oss, får en offert med en inlämningstid och en leveranstid. På så vis kommer ni kunna nyttja era medaljer längre och vi kommer inte behöva förvara dem lika länge.

Mycket nöje, hoppas vi!

/Medaljmäster-gänget!

2019-08-18 23:55
Tillagd i varukorgen