Hamilton är tillbaka för att skydda Sveriges intressen

Hamilton, säsong 2, har premiär den 18 april på C More och 2 maj på Tv4. Nu kanske ni undrar varför Medaljmäster "promotar" denna serie... självklart finns det lite bling, bling, med (även) i denna filmatisering. Även om vi vet att seriens succé inte avgörs hur snygga utmärkelserna är i den, var svaret ändå självklart och det känns roligt att ha kunnat bidragit till fortsättningen på denna serie. 

Hamilton säsong 2 börjar under en topphemlig NATO-operation i Medelhavet där en svensk attackdykare mördas. Carl Hamilton blir snabbt indragen i händelsen vilket kastar honom mellan dramatiska uppdrag på franska Rivieran och kärnvapenaffärer i Kiruna. "Hamilton" säsong 2 består av fyra berättelser uppdelade i åtta actionfyllda avsnitt.

Jakob Oftebro är tillbaka som underrättelseofficeren Carl Hamilton, men även Nina Zanjani, Katia Winter, Jörgen Thorsson och Annika Hallin finns med på rollistan. Fredrik T Olsson står för manus, säsongen regisseras ännu en gång av Erik Leijonborg och serien baseras som tidigare på Jan Guillous böcker om den hemliga agenten Carl Hamiltons liv.

/Medaljmästergänget

2022-04-08 22:40
Tillagd i varukorgen