Glad påsk önskar Medaljmäster!

Tiden går väldigt fort när man har roligt, det är känt sedan länge och nu är vi redan framme vid påsk. Med sommartid, en lite frånvarande vårkänsla men hoppet om varmare och ljusare dagar med många härliga högtider att fira.

2023 är ett stort jubileums år på många sätt, Sverige firar 500 år som nation, vår Kung firar 50 år på tronen, högvakten firar sina 500 år i aktiv tjänst, armén fyller 500 år, Kungliga operan firar 250 år, Stockholm pride firar 25 år samt en massa annat. Så det finns mycket att fira i år! Detta är jättetrevligt och det märks för Medaljmäster har aldrig haft så lång leveranstid på medaljmonteringar som vi har just nu (i skrivande stund är den i slutet på juni).

Vi vill påminna om att Medaljmäster är en bisyssla till våra ordinarie jobb. Vi balanserar ständigt mellan att tillmötesgå alla kunders behov och önskemål samtidigt som vi vill behålla Medaljmäster som en rolig bissyla och inte ta på oss för mycket uppdrag som blir svårt att leverera. Detta innebär att återkopplingen ibland kan ta lite längre tid än förväntat och hoppas att ni har förståelse för detta. 

Huvuddelen av vinsten som Medaljmäster gör återinvesterar vi i företaget och tar fram mer roliga produkter som vi tror att ni kommer uppskatta. Efter påskhelgen kommer vi visa några av dessa projekt som vi tror ni kommer gilla.

Fram tills dess önskar vi er en riktigt härlig högtidshelg med nära och kära eller vad ni tar er för i vårt avlånga land.

/Medaljmästergänget

2023-04-07 07:49
Tillagd i varukorgen