God fortsättning!

Efter en hektisk höst med ett högt produktionstempo och långa leveranstider inom medaljmonteringen, laddar Medaljmästergänget nu för ett nytt år med nya möjligheter.

2023 känns som ett spännade och historiskt år med många jubileum för Sverige som nation, för H.M. Konung som firar 50 år på tronen, H.M. Drottningen som fyller 80 år, högvakten firar 500 år och mycket, mycket mer. Detta innebär att många av Försvarsmaktens paradförband har lämnat in medaljer för montering vilket gör att vår produktionskö är full fram till början av maj!

Vilket innebär att ni som vill ha ordning på era medaljer inför Veterandagen, examen eller vigslar och andra högtider som hör våren och sommaren till ska inte tveka att höra av er och reservera en "slott-tid" i vår produktionskö.

Även för Medaljmäster kommer 2023 bli ett spännande år, där vi har fått utökat förtroende från vår sabelleverantör Balp att vara deras generalagent för hela Norden. Vilket innebär att vi kommer att utöka vårt sortiment av sablar med Finlands-, Norges- och Danmarks försvarsmakters sablar och stickerts. Under våren så kommer vi fortsätta att ta fram nya och spännande produkter som vi hoppas kommer passa er inför era kommande högtider. Vi är alltid öppna för förslag på produkter som ni önskar att vi utökar vår webbutik med. Per kommer fortsätta att jobba en heldag med Medaljmäster och övriga dagar vid sitt ordinarie jobb. 

Väll mött i 2023!

/Medaljmästergänget

2023-01-06 08:31
Tillagd i varukorgen