Nya produkter i webbutiken!

Under sommaren har vi inte legat på latsidan... utan fortsatt att utveckla och försökt hitta en del nya och spännande produkter som vi tror kan falla er i smaken.

Något försenad på grund av Corona tiderna, har vi äntligen fått hem de sista modellerna av Försvarsmaktens sidogevär. De sista modellerna att levereras var Amfiebiekårens sabel m/02-15 och Flygvapnets stickert m/1930. Vi har även en kort variant av sabel m/1893, som lämpar sig till förband som för sabeln till fots. Utöver det så har vi även kompletterat med en del tillbehör till sablar, så som sabelställ, förvaringspåsar, förvaringsboxar med mera.

Till högtidsdräkterna lanserar vi en ny serie av accesoarer bestående av manschettknappar, slipshållare och bröstknappar. Dessa har motivet av Tre kronor, Marinens- eller Flygvapnets vapenbild på en marinblå bruten emaljerad bakgrund.

Vi har även fått förtroendet och i samarbete med Flottans män och Stockholms Länsförbund För Krisberedskap, fått tagit fram deras förtjänstmedaljer som miniatyrer och kan nu erbjuda dessa till de som har erhållit dessa utmärkelser.

Edmunds medaljatelje har efter många års verksamhet avslutat sin verksamhet och Medaljmäster fick möjligheten att köpa mycket av Edmunds matrial. Vi kommer efterhand att lägga upp mer släpspännen och utöka vårat utbud. Dock kommer vi inte att lägga upp all amedaljband vi har som släpspännen, men är det något ni saknar så hör gärna av er och fråga om vi har just det medaljbandet ni söker.

Så vi hoppas att ni tar er tiden och tittar in i vår webbutik med jämna mellanrum under hösten, för det kommer poppa upp lite nya saker här och där som vi tror kommer falla er smaken.

/Medaljmästergänget

2020-08-26 19:37
Tillagd i varukorgen