Äntligen augusti och vi är igång igen...

Efter en välförtjänad semester, så är vi nu tillbaka med ny energi och en del nyheter påväg!

Vi är stolta över att leverera examenssablar till Militärhögskolan Karlberg och Sjöstridsskolans bästa kadetter. Våra nyproducerad sablar har blivit riktigt bra och samarbetet med några av Försvarsmaktens traditions- och ceremoniofficerare har lett till att vi kan erbjuda riktigt fina och kvalitativa sablar och stickert. Vi är väldigt nöjda med vår leverantör, som har investerat mycket energi och haft mycket tålamod att ta fram detaljerade och fina sablar. Vi har Försvarsmaktens samtliga sidogevär och har dessutom tagit fram en kort variant av sabel m/1893 för Försvarsmaktens förband som idag har klivit av hästen och tjänstgör till fots. Vi erbjuder både svarta baljor och Livbataljonens förnicklade baljor. Så vi börjar närma oss mållinjen...

Det vi håller på att utveckla tillsammans med Balp är de olika stridskrafternas paradbälten/sabelkoppel men också en egen och ny sabelbärrem. Sabelbärremen kommer lanseras inom kort och kommer finnas i två varianter en bröstrem att bäras över bröstet och en att bäras i livremen.

Vi är även stolta att efter semestern kunna erbjuda våra Norska vapenbröder medaljmonteringar och släpspännen. Vi kommer erbjuda de vanligaste medaljbanden och efter hand så kommer vi försöka investiera i era operationsmedaljer och banddetaljer.

Förutom det har vi tagit fram en manschettknapp tillsammans med Kustjägarveteranerna, med kustartilleriets vapenbild på en granatröd emaljerad bakgrund.

Avslutningsvis vill vi önska er alla en fortsatt underbar sommar och tacka alla våra underbara kunder, som trots en maxad vår ändå återkommer med uppskattning och komplemanger. Det ger vår verksamhet energi och gör vårt arbete roligt. Vi fortsätter gärna att ta emot er feedback med både ris och ros, då det är det som gör vår service och utbud alltid uppdaterat och eftertraktat.

Tack! 

/Medaljmästergänget

2021-08-01 09:33
Tillagd i varukorgen