Nyheter och nya produkter under 2021!

Efter en lyckad transformeringen från enskild firma till aktiebolag tittar vi framåt och på lite nya produkter och känner att vi har hittat en del nya och intressanta produkter.

Bland annat har vi inlett ett bra samarbete med den erkända Britiska tillverkaren Dancraft som tillverkar marknadens mest erkända passare (Pace sticks). Ett utbildningshjälpmedel och symbol för högre befattningar inom specialistofficerskåren. Vi kommer fortsätta jobba med förvaringslösningar för såväll medaljer, minnestecken som sablar. Vi har hittat en leverantör som leverar riktigt kvalitativa glas hantverk, som vi tror kan förgylla den egna bjudningen. Sedan fortsätter vi självklart utveckla och ta fram roliga manschettknappar, slipshållare och annat som kan förgylla festligheterna.

Vi hoppas att 2021 kommer bli ett mycket festligare år än 2020 och därmed att inbjudningarna kommer börja sakta men säkert återkomma i inkorgen/brevlådan. Vi tror att i samma takt kommer antalet montagearbeten att öka och vi uppmanar er som kan att lämna in dem i god tid så ni inte lämnar in dem samtidigt som alla andra inför kommande bjudning.

Vi håller även på att ta fram lite förtjänstmedaljer som miniatyrer från RCA och Sydkorea, som vi inom kort kommer erbjuda de som har erhållit dessa utmärkelser.

Så vi hoppas att ni tar er tiden och tittar in i vår webbutik med jämna mellanrum under nästa år, för det kommer poppa upp lite nya saker här och där som vi tror kommer falla er smaken. Är det något ni saknar, så hör av er och fråga då vi hinner inte fotografera alla våra produkter (framför allt släpspännen).

På vår Facebook-sida kommer vi fortsätta att sälja av enskilda och tillfälliga produkter, som vi har kommit över via upphandlingar, köp av kunder eller på annat sätt. Produkterna är allt från nyskick till beganat skick och från mer vanliga till ovnaliga produkter. Lite av en fyndgruva för den intresserade.

/Medaljmästergänget

2021-01-01 08:41
Tillagd i varukorgen