Glad midsommar och semester

Kära kunder och annat löst folk där ute i vårt underbara avlånga land! Hoppas ni har haft en trevlig midsommarhelg med nära och kära! För oss så börjar det kännas som att man kan börja hoppas på en lite mer normal höst med en eller annan inbjudan som ramlar ner i brevlådan! Det är dags nu...

Trots pandemi med inställda ceremonier och bjudningar, har det varit ett högt tryck i Medaljmästers produktion, både inom medaljmontering och webbutiken, vilket är jättekul. Dock blev vi lite tagna på sängen då vi inte räknat med en högsäsong i maj-juni och ber om ursäkt till er som har fått väntat lite extra på era montage.

Vi har även hunnit med en del nyproduktioner under första halvåret, bland annat Ing1 minnesmedalj som miniatyr, en tjänstgöringsmedalj åt NNSC och Kustartelleriets manschettknapp i samarbete med Kustjägarveteranerna. Dessutom har ryktet om våra monteringar nått Norge och vi håller nu på att utöka vårt utbud för att kunna erbjuda våra systrar och bröder i Norge fina montage.  

Medaljmästergänget ska försöka ta lite semester under vecka 26-30. Självklart kommer vi färdigställa alla  montage som vi har i produktionen. Webbutiken kommer vara öppen under hela sommaren men leveranstiden kommer öka från 1-2 dagar till 5-7 dagar. Även förfrågningar och offerter kommer öka lite i responstid, då vi kommer ägna den kommande tiden till inventering, budget, planering och annat spännande som vi företagare måste göra när ni kunder inte ser på. Men vi finns alltid här om det är något akut!

Tack för en utvecklande vår och vi önskar er alla en återhämtande och skön sommar, så hoppas vi att vi hörs i höst igen.

/Medaljmästergänget

2021-06-27 09:50
Tillagd i varukorgen