Äntligen är våren här...

...med sitt härliga ljus och uppvaknade av både natur och människor. Snart är det även hög tid att uppmärksamma veterandagen, olika examen, nationaldag och en rad andra högtider och jubileum.

Besök oss gärna på Veterandagens utställningsområde på Gärdet den 29 maj! Vi planerar att ha en liten utställning av våra monteringar, ett axplock av produkter från vår webbutik med en viss försäljning/beställning av produkter. Hoppas att vi ses där.
Medaljmäster stödjer även Veterankortet och kommer inom kort, bli publik på deras hemsida. Besök dem och logga in för att få en rebattkod för monteringar.

Frivilliga flygkårens 50 års jubileummedalj, Försvarsmatkens GSS-medalj med tre kronor, Järnvägarnas driftvärns minnesmedalj, hemvärnets Petri medalj är bara ett axplopck av de nya miniatyrerna vi har i vår butik.  

Tyvärr kan vi inte ta på oss några fler monteringsuppdrag innan sommaren, då vår produktion är överfull med arbete, inklusive det extra utrymme vi har för expressmonteringar. I juni kommer vi börja ta emot uppdrag för september och framåt. Har ni akuta ärenden och inte kan vänta till september, så rekommenderar vi er kontakta Eric på  EB Medaljservice (www.ebmedaljservice.se).

Vi önskar er alla en underbar vår och hoppas att ni passar på att njuta av den i vårt avlånga land. Glöm inte att skänka de som inte har möjlighet att njuta av våren i Sverige en tanke och en liten hälsning.

/Medaljmästergänget

2023-04-23 19:54
Tillagd i varukorgen